Seminar „Elukeskkonna ja toidu kvaliteet“

Aeg: 5. mai 2016, kell 13
Asukoht: Eesti Maaülikooli metsamaja, ruum 1A5. Aadress: Kreutzwaldi 5, Tartu.

Eesti Maaülikooli Mahekeskus ja Taimekaitse osakond kutsuvad kõiki huvilisi  kuulama ja kaasa mõtlema meie tervise tagatiste – keskkonna ja toidu kvaliteedi üle.

Ettekanded

  • Taimekaitsevahendite jääkidest ja nende toimest  mullas  – Priit Penu, Põllumajandusuuringute Keskus
  • Nitraadid ja taimekaitsevahendite jäägid  põhja- ja pinnavee uuringutes 2012-2016 – Ülle Leisk, Eesti Keskkonnauuringute Keskus
  • Taimekaitsevahendite jääkidest taimsetes saadustes – Merike Toome, Põllumajandusuuringute Keskus
  • Taimekaitsevahendite jääkidest loomsetes saadustes – Mari Reinik, Terviseamet
  • Mahetoodete kvaliteet ja olulisus tervisele – Dominika Srednicka -Tober, Varssavi Põllumajandusülikool. Ettekanne on inglise keeles, vajadusel tehakse eestikeelne järeltõlge. 

Dominika Srednicka –Tober on 2016. aasta alguses ajakirjas British Journal of Nutrition avaldatud mahepiima ja –liha kvaliteeti käsitlenud artiklite esimene autor. Lisainfo: http://research.ncl.ac.uk/nefg/QOF/page.php?page=1

Palume oma tulekust teada anda hiljemalt 3. maiks e-maili aadressil mahekeskus@emu.ee või telefonil 7425010.

Lisainfo:

Anne Luik
anne.luik@emu.ee
5151556